Τα 10 Καλύτερα Εργαλεία Ανάπτυξης Παιχνιδιών Για Να Φτιάξετε Τα Δικά Σας !!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
29/10/2012 από
3DViRuS

Το Gaming είναι αναμφίβολα μια από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου όλων των ανθρώπων. Ο καθένας μας αγαπά να παίζει παιχνίδια. Το είδος των παιχνιδιών μπορεί να διαφέρει, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά είδη που διατίθενται έτσι, οι άνθρωποι, έχουν διαφορετικές επιλογές. Σε μερικούς μπορεί να αρέσει να παίζουν παιχνίδια δράσης, ενώ άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται για τυχερά παιχνίδια.

Λίγα χρόνια πίσω το να φτιάξει κάποιος δικό του παιχνίδι απαιτούσε πολλές δεξιότητες και πολλές γνώσεις προγραμματισμού για να το αναπτύξει. Κατά συνέπεια, δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία.

Όμως, τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε το φράγμα του να γνωρίζει κάποιος πάρα πολύ καλά προγραμματισμό δεν απαιτείτε, έτσι είναι πιο εύκολο να κάνετε το παιχνίδι των ονείρων σας σε πραγματικότητα. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές διαθέσιμες στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι δικής σας κατηγορίας ή είδους που σας αρέσει.

Σε αυτή τη λίστα θα βρείτε τα 10 από τα καλύτερα ώστε να επιλέξετε το δικό σας.

 

1) Game Maker

Αναπτύχθηκε αρχικά από τον καθηγητή Mark Overmars το 1999. Το Gamemaker είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν Ανάπτυξης παιχνιδιού στον κόσμο και έχει κατέβει περισσότερο από 10 εκατομμύρια φορές. Η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται και οι λήψεις είναι περισσότερο από 5.000 φορές κάθε μέρα.

2) Phrogram

Αν θέλετε να κάνετε παιχνίδια ή προγράμματα λογισμικού για τα Windows PC, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεκινήσετε με την Java, C + +, Visual Basic ή – άλλη «σύνταξη». Το πώς γράφονται οι εντολές  μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο “περιβάλλον ανάπτυξης”, όπως το Visual Studio ή Eclipse – ιδανικό για μεγάλα έργα, αλλά όχι για να ξεκινήσετε.

Με το Phrogram, μπορείτε να μάθετε την εμπειρία του προγραμματισμού χρησιμοποιώντας ένα περιβάλλον ανάπτυξης το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές που εργάζονται για να γράψουν κώδικα και τον έλεγχο και εντοπισμό σφαλμάτων.

3) Pygame

Το Pygame είναι ένα σύνολο Python modules που έχουν σχεδιαστεί για τη σύνταξη παιχνιδιών  Το Pygame προσθέτει λειτουργικότητα πάνω στην εξαιρετική βιβλιοθήκη SDL. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πλήρως εξοπλισμένα παιχνίδια και προγράμματα πολυμέσων στη γλώσσα python. Το Pygame είναι εξαιρετικά φορητό και λειτουργεί σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα και λειτουργικό σύστημα.

4) RPG Maker Web

5) Love 2D

Το Love είναι ένα frameworko για τη δημιουργία 2D παιχνιδιών στη γλώσσα προγραμματισμού Lua. Είναι εντελώς δωρεάν, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε λόγω του φιλικού open-source κωδικά

6) Flash Game Dojo

7) XNA Game Development

8) Toucharcade Development Tools

9) Gideros Mobile

10) Stencyl

FB Comments

comments
Απόκρυψη ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

H Ιστοσελίδα μου

Ακολουθήστε με στο Twitter

XTND MarketPlace

28 October 2013

Το xtnd.it MarketPlace είναι μία καινοτομία για την ελληνική αγορά!!
Είναι[…]

Συνέχεια...

Συσκευή βάζει στον τρισδιάστατο κόσμο το iPad

18 September 2013

Επιτρέπει τη 3D σάρωση αντικειμένων και τη χρήση παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας

Μια πρωτοποριακή συσκευή υπόσχεται να χαρίσει[…]

Συνέχεια...

Magma – Ένα μουσικό video που θα σας εντυπωσιάσει!

11 July 2013

Η καλλιτεχνική ομάδα με την ονομασία Dvein, δημιούργησε το εκπληκτικό μουσικό video που πρόκειται να παρακολουθήσετε,[…]

Συνέχεια...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URLΕτικέτες


 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών 3D
 

Δημοφιλέστερο άρθρο


Weareflink Adopts Prime Focus Software’s Krakatoa

30/06/2010 από
3DViRuS

High-Volume Particle Renderer Helps Animate Paint Brush Strokes for Ambitious TVC via Chinese Advertising Agency MMIA Motion design studio weareflink opened its doors in Hamburg, Germany in spring 2009. The company’s founders, Executive Producer Andreas Lampe and Director/Motion Designer Niko Tziopanos, bring an impressive design pedigree to the fledgling shop, with a reel that showcases […]

 
computer graphics forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο computer graphics forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
 

Best site fevs.net