Τα Καλύτερα Online Resources Για Animators

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
8/02/2013 από
3DViRuS

Είτε είστε φοιτητής και θέλετε να κάνετε καριέρα στο animation είτε ένας επαγγελματίας με πολλά χρόνια εμπειρίας, θα θελήσετε να στραφείτε σε καλά blogs και περιοδικά animation για βοήθεια. Οι πόροι αυτοί παρέχουν tutorials που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό animation πιο αποτελεσματικά, θα σας δώσει πρόσβαση σε επαγγελματικές συμβουλές, και να θα σας παρέχει τα εργαλεία για να δημιουργήσετε πιο ρεαλιστικά ειδικά εφέ. Χρησιμοποιώντας online πόρους, επίσης, έχει το όφελος της παγκόσμιας κοινότητας ψηφιακών καλλιτεχνών ώστε να συνομιλήσετε μαζί τους. Τα παρακάτω είναι δέκα από τα πιο χρήσιμα  Online Resources για animators και για αυτούς που ασχολούνται με τα ψηφιακά κινούμενα σχέδια.

Society of Digital Artists

Society of Digital Artists

Μια online κοινότητα και portal για τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα γραφικών υπολογιστή, το Society of Digital Artists διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει ένα φόρουμ, το οποίο ενημερώνεται τακτικά με χαρακτηριστικά και ειδήσεις από τη βιομηχανία CG, περιλαμβάνει επίσης λειτουργία portfolio που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την εργασία σας με τον κόσμο.

 Creative Crash

Creative Crash

Μια ακόμα κοινότητα για τους ψηφιακούς καλλιτέχνες, Το Creative Crash επικεντρώνεται στην τέχνη χρησιμοποιώντας επαγγελματικό λογισμικό animation του σήμερα. Tutorials και πόροι επικεντρώνονται σε προγράμματα όπως Autodesk Maya, Sumatra, Softimage, και RenderMan. Είναι καταπληκτικό Resource αν έχετε αγοράσει πρόσφατα ένα από αυτά τα προγράμματα και χρειάζεστε μια συγκεκριμένη απάντηση από ομοϊδεάτες επαγγελματίες.

3DTotal.com

3DTotal.com

Θα βρείτε φόρουμ, δωρεάν μαθήματα, texture και mesh downloads σε αυτή την περιεκτική πηγή πληροφοριών. Αν και η έμφαση θα μπορούσε να είναι σε 3D animation, θα βρείτε και άλλες μορφές ψηφιακής τέχνης σε γκαλερί και tutorials. Οι Γκαλερί σας επιτρέπουν να δείτε τα έργα άλλων καλλιτεχνών για έμπνευση, και καθώς αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες online κοινότητες animation, υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να περιηγηθείτε.

Video Copilot

Video Copilot

Ένας από τους πιο σημαντικούς πόρους για εκείνους που μαθαίνουν πώς να δημιουργούν ειδικά εφέ.
Το βίντεο CoPilot δείχνει στους επισκέπτες πώς να επιτύχουν κορυφαία αποτελέσματα ποιότητας. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε θα σας βοηθήσουν αν σας ενδιαφέρει μια καριέρα σε ταινίες ή ειδικότερα την τηλεοπτική βιομηχανία. Αυτή η ιστοσελίδα είναι ένα καλό συμπλήρωμα στα ακαδημαϊκά μαθήματα, ώστε να μάθετε μερικές νέες τεχνικές και να τις δοκιμάσετε στο στούντιο σας.

Blender

Blender

Αν και αυτή η ιστοσελίδα εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο εμπορικό λογισμικό, οι πληροφορίες που παρέχονται στην κοινότητα μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά προγράμματα κινουμένων σχεδίων. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από σεμινάρια animation, διδάσκει τα βασικά του 3D modeling, rendering, και post-production τεχνικές. Και όλα αυτά είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Tutorialized

Tutorialized

Είτε σας αρέσουν οι 2D είτε οι 3D animation συμβουλές και τεχνικές, θα βρείτε ένα tutorial να ταιριάζει στις ανάγκες σας στο Tutorialized. Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει χιλιάδες tutorials που καλύπτουν θέματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια, βίντεο, ειδικά εφέ, graphic design, βιομηχανίες ή web design.

Animation World Network

Animation World Network

Αυτό το blog καλύπτει την πλευρά των επιχειρήσεων της βιομηχανίας κινουμένων σχεδίων, δίνοντας στους αναγνώστες του μια ματιά στα τελευταία νέα της βιομηχανίας και των μεγάλων παικτών. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν την τεχνολογία, animation εταιρείες, διάσημα animation και τις τεχνικές τους, animation στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις ή βραβεία. Αν θέλετε να μάθετε πράγματα από την επιχειρηματική πλευρά του animation, αυτό είναι ένα συναρπαστικό blog.

Polygon Blog 3D

Polygon Blog 3D

Οι αρχάριοι που μπορεί να είναι μπερδεμένοι από τον πλούτο των πληροφοριών σε άλλες ιστοσελίδες θα αγαπήσουν το Polygon Blog 3D. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη πηγή προσφέρει βήμα προς βήμα οδηγίες για κοινές τεχνικές animation, οπού απεικονίζονται με γραφικά και βίντεο. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Θα αποκτήσετε μια ισχυρή εικόνα του 3D animation με τεχνικές διαβάζοντας αυτό το blog.

Deja View

Deja View

Αν σας αρέσει να κάνετε rewind τις αγαπημένες σας ταινίες ή να παίξετε τις αγαπημένες σας σκηνές σε βιντεοπαιχνίδια, για να παρακολουθήσετε το animation ξανά και ξανά, το Deja View είναι ένα blog για τις ανάγκες σας. Αναλύει ακολουθίες κίνησης σε καρέ, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς οι κινήσεις δημιουργούνται και πώς οι χαρακτήρες αντιδρούν σε ερεθίσματα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πώς άλλοι animators είναι σε θέση να επιτύχουν μερικά από τα πιο διάσημα αποτελέσματά, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αρχές στο δικό σας έργο.

FreeSound

FreeSound

Το να βάλετε μαζί μια σειρά κινουμένων σχεδίων συχνά δεν είναι μόνο η οπτική πλευρά, αλλά και τα ηχητικά εφέ που χρησιμοποιείτε. Παρά το γεγονός ότι πολλά πακέτα animation έχουν ηχητικά εφέ ενσωματωμένα, υπάρχει επίσης μια πληθώρα δωρεάν μουσικής και εφέ διαθέσιμα σε αυτό το δικτυακό τόπο. Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο προϊόν κινουμένων σχεδίων, για να το κάνετε πιο  επαγγελματικό.

Αυτές οι δέκα ιστοσελίδες είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, όταν πρόκειται για online πόρους animation. Με τη συμμετοχή σε αυτές τις online κοινότητες, οι ψηφιακοί animators μπορούν να αποκτήσουν δεξιότητες, εμπειρία, και χρήσιμες επαφές στην βιομηχανία.

FB Comments

comments
Απόκρυψη ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

H Ιστοσελίδα μου

Ακολουθήστε με στο Twitter

XTND MarketPlace

28 October 2013

Το xtnd.it MarketPlace είναι μία καινοτομία για την ελληνική αγορά!!
Είναι[…]

Συνέχεια...

Συσκευή βάζει στον τρισδιάστατο κόσμο το iPad

18 September 2013

Επιτρέπει τη 3D σάρωση αντικειμένων και τη χρήση παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας

Μια πρωτοποριακή συσκευή υπόσχεται να χαρίσει[…]

Συνέχεια...

Magma – Ένα μουσικό video που θα σας εντυπωσιάσει!

11 July 2013

Η καλλιτεχνική ομάδα με την ονομασία Dvein, δημιούργησε το εκπληκτικό μουσικό video που πρόκειται να παρακολουθήσετε,[…]

Συνέχεια...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URLΕτικέτες


 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών 3D
 

Δημοφιλέστερο άρθρο


Weareflink Adopts Prime Focus Software’s Krakatoa

30/06/2010 από
3DViRuS

High-Volume Particle Renderer Helps Animate Paint Brush Strokes for Ambitious TVC via Chinese Advertising Agency MMIA Motion design studio weareflink opened its doors in Hamburg, Germany in spring 2009. The company’s founders, Executive Producer Andreas Lampe and Director/Motion Designer Niko Tziopanos, bring an impressive design pedigree to the fledgling shop, with a reel that showcases […]

 
computer graphics forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο computer graphics forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
 

Best site fevs.net