Συσκευή βάζει στον τρισδιάστατο κόσμο το iPad

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
18/09/2013 από
3DViRuS

Επιτρέπει τη 3D σάρωση αντικειμένων και τη χρήση παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας

Μια πρωτοποριακή συσκευή υπόσχεται να χαρίσει σε ένα iPad, ιδιαίτερα εξελιγμένες δυνατότητες.Ονομάζεται Structure Sensor και προσαρμόζεται πάνω στο tablet, επιτρέποντας στο χρήστη να πάρει τρισδιάστατες σαρώσεις αντικειμένων, να παίξει παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας αλλά και να φτιάξει ένα εύχρηστο ψηφιακό μοντέλο δωματίου!

Η συσκευή διαθέτει τρισδιάστατους αισθητήρες και προσαρμόζεται στο iPad με τη βοήθεια μιας ειδικής θήκης. Υπέρυθρα λέιζερ επιτρέπουν τη λήψη χωρίς την ύπαρξη φωτός. Η ακτίνα σάρωσης ξεκινά από τα 40 εκατοστά και εκτείνεται μέχρι τα 3,5 μέτρα, ώστε να μπορεί να σκανάρει από μικρά αντικείμενα μέχρι ένα ολόκληρο δωμάτιο!

Η συσκευή θα συνδυάζεται με αρκετές εφαρμογές demo, με την εταιρεία πίσω από τη δημιουργία της, να επιθυμεί την ανάπτυξη διαφόρων apps από προγραμματιστές.

Οι παρεχόμενες ωστόσο είναι από μόνες τους εντυπωσιακές, επιτρέποντας: σκανάρισμα και εξαγωγή σε CAD ή για εκτύπωση, δημιουργία τρισδιάστατης αναπαράσταση του χώρου σε πραγματικό χρόνο και επίδειξη δύο παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας. Στο ένα παιχνίδι, ένα εικονικό ζώο αλληλεπιδρά με τα έπιπλα του χρήστη!

StructureSensor1 StructureSensor2 StructureSensor3

Εάν και η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται να προορίζει τη συσκευή για σύνδεση με iPad, οι χρήστες συσκευών Android και άλλων λειτουργικών δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Οδηγοί κυκλοφορούν για Windows, Android, OS X και Linux και η σύνδεση είναι εφικτή εάν βρούμε το σωστό καλώδιο.Η εταιρεία πίσω από το Structure Sensor προσπάθησε να συγκεντρώσει κεφάλαια μέσω του Kickstarter για την παραγωγή της συσκευής και μέσα στις πρώτες ώρες το απαραίτητο ποσό είχε μαζευτεί! Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται για το Φεβρουάριο του 2014.

StructureSensor4 StructureSensor5 StructureSensor6 StructureSensor7 StructureSensor9 StructureSensor11 StructureSensor12 StructureSensor13 StructureSensor14 StructureSensor15 StructureSensor16 StructureSensor17 StructureSensor18

πηγή: newsbeast.gr

FB Comments

comments
Απόκρυψη ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

H Ιστοσελίδα μου

Ακολουθήστε με στο Twitter

XTND MarketPlace

28 October 2013

Το xtnd.it MarketPlace είναι μία καινοτομία για την ελληνική αγορά!!
Είναι[…]

Συνέχεια...

Magma – Ένα μουσικό video που θα σας εντυπωσιάσει!

11 July 2013

Η καλλιτεχνική ομάδα με την ονομασία Dvein, δημιούργησε το εκπληκτικό μουσικό video που πρόκειται να παρακολουθήσετε,[…]

Συνέχεια...

Κυκλοφόρησε Το RealFlow 2013

30 May 2013

Η Next Limit Technologies, μετά από μήνες ανάπτυξης και δοκιμών, κυκλοφόρήσε το RealFlow 2013, λογισμικό υγρού sim.

Το RealFlow είναι αυτόνομο, particle-based fluid και[…]

Συνέχεια...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URLΕτικέτες


 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών 3D
 

Δημοφιλέστερο άρθρο


Weareflink Adopts Prime Focus Software’s Krakatoa

30/06/2010 από
3DViRuS

High-Volume Particle Renderer Helps Animate Paint Brush Strokes for Ambitious TVC via Chinese Advertising Agency MMIA Motion design studio weareflink opened its doors in Hamburg, Germany in spring 2009. The company’s founders, Executive Producer Andreas Lampe and Director/Motion Designer Niko Tziopanos, bring an impressive design pedigree to the fledgling shop, with a reel that showcases […]

 
computer graphics forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο computer graphics forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
 

Best site fevs.net